Axa har fått lymfangit

Hon står på Box nu men kommer förhoppningsvis få gå ut imorgon igen! 4

Det är väl nu jag inser att jag inte kan bo i Mjölby och gå i skolan i Finspång, det kanske är nu jag måste välja helt och hållet.

Jag ska upp klockan fem redan för att åka till skolan. Jag känner att jag inte kan vara i Finspång men skola är ändå skola så jag åker till Mjölby efter skolan igen. 

Frågan är hur länge jag kommer stå ut, jag önska jag kunde få så mycket ogjort mest att jag gick in i något som jag inte klarar av för exakt fyra månader sen. Men samtidigt så vet jag att jag lärt mig så mycket, mest att en person som inte ens har samma kött och blod kan betyda så mycket men just nu är det jobbigt. 


Slapphelg i Mjölby

Andra helgen som jag inte jobbar och nu känner jag att jag är redo igen, visst tar de på krafterna men det är sjukt vad jag saknar det! 

Imorgon är det löning så det blir shopping, och på onsdag hoppas jag att få med mig någon ut trots skola på torsdag. Men man lever bara en gång, right? ge mig tillbaka tiden då Axa var den enda jag behövde

då hon var det enda jag brydde mig om och det enda jag oroade mig över var om hon mådde bra, när alla mina pengar spenderades på henne. Jag behöver ingen annan
 
 


 

The only thing harder than letting go is moving on


sovgott <3

 

Lovat kärleksinlägg till Jonna!

Mitt i allt det mörka så kan jag inte undgå ifrån att jag har en så bra vän! 

Slutet av det som skulle vara bra

Jag älskar dig

Sömnlösa nätter

Det är väl bara att acceptera att om en person inte prioriterar dig så ska man inte vara med den. Men fyhelvete vad jobbigt det är. 
Jag kan väl åtminstone få sova 

grattis på födelsedagen min ängel

 

Bilder från helgen

you don't destroy people you love

Ännu en helg har gått, jag hann bara sova igår innan det var dags att åka till jobbet igen.

Fredagnatten blev längre än jag hade tänkt mig, lasse stefanz spelade och det var rätt bra med folk. Dock var det äldre så jag hade inte så mycket att göra i dörren. Tiden gick sakta men jag tog igenom det ;) 
vi fick ställa upp granarna till nästa fredags julbord efter stängningen. Kom hem runt 5-6.

Lördag var det sista gången av tdf och mats bladhs spelade. Var hur mycket folk som helst! trots att fläktarna var på så var det som en bastu. Vi sålde bra så det är skönt! :) Vi plockade bort allting i baren eftersom det inte lär behövas i framtiden så även den dagen blev lång.

Sovit fyra timmar idag, så nu ska jag försöka plugga eftersom jag har fyra halvfärdiga uppgifter att göra klart och senare ska jag åka hem, lääääängtar efter min säng.

-You bring the good out of me

Mitt inlägg igår kväll var nog inte riktigt tilltänkt eller det är väl inte dom flesta av dom ;)

Men jag tror nog att jag ville få fram att skolan tar all min tid och det är krävande att inte hinna med det man normalt har hunnit göra innan. Man sover och så är det plugg som gäller dom vakna timmarna. Jag fuskar ibland och låter arbetet bli klart i sista stund så det inte ska vara med andra ord. 

Men livet går framåt, dagarna är likadana och tiden bara går. Man hinner inte riktigt få en uppfattning om vilken dag det är innan det är fredag igen och jobbet kallar. Men det kanske är såhär ett vanligt liv är? 
Just nu så står jag bara ut med att det är såhär mitt liv kommer se ut i 3 år framåt. Men jag tar mig fram i livet och jag gör framsteg, det är det enda som spelar någon roll för mig :) 

Nu ska jag kolla ännu ett avsnitt av greys innan jag ska sova för imorgon är det både skola och jobb som gäller! -

Han ignorerar dig, men du gillar honom. Han gör ingenting, men du faller för honom. Du saknar honom, även om du vet att han aldrig kommer att bry sig.

Trött på att vara trött

Måste få sova orkar inte plugga är så trött på livet att jag verkligen bara vill sova vad är meningen med att plugga alla vakna timmar får bara sju timmars sömn om jag somnar precis nu men det lär inte hända så jag går och dör istället

.
En bättre helg