Idag tar 2014 slut...


Och jag kan inte annat än att säga - detta är det värsta året under mina 20 levande år. MEN fyfan vad stark denna höst har gjort mig, vad många gånger jag har legat i lägenheten som var vår och känt att jag bara velat ge upp, men för att dagen efter ta mig i kragen trotsallt. Jag har tvingats träffa människor jag förlorat genom att mitt destruktiva förhållande tagit slut, där vi brustit ut i gråt båda två - för att sen veta att vi inte kan ha kontakt. 
Jag har fått träffat skalet av människan jag älskar, eller rättare sagt älskade för att tillbringa nätter med han för att upptäcka att han blivit en annan person. avsaknad av både känslor och empati helt enkelt. Mot alla. Jag kommer leva mitt liv och bära med mig hans mörkaste hemlighet - han kommer använda så många människor som sin täckmantel och jag önska jag kunde berätta det för var och en. Hemligheter är mörka, så himla mörka - det drabbar mer än bara en!

Det blev en explosion som vi faktiskt hade väntat oss, förr eller senare kommer allting ut och fram, det är något vi människor bör bära med oss att aldrig låta en människa som vill förstöra få förstöra. Men i detta fallet var det nog bäst jag har förlorat så mycket på att vara med honom. 

Och mina fantastiska vänner som sett mig nere på botten som fått plåstra om mina blodiga armar för att han gett mig så mycket psykisk smärta så jag velat känna fysiskt smärta igen, den var mer ärlig. de som har tröstat mig när jag inte kunnat gjort annat än att gråta, som bara suttit där bredvid för att gråta med mig. Jag är så tacksam för allt ni gjort och allt ni också fått stå ut med! Ni är så himla bra!!! 

Jag har mött så fina människor denna höst som gjort tillvaron lite lättare, som jag haft underbart roligt med eller bara deppat tillsammans med. Jag har gjort mycket dumma saker men också väldigt mycket bra saker med dessa människor. 

Vår lilla Charlie, eller min Charlie som jag blev tvungen att skaffa en dagmatte för att han inte tog sitt ansvar - han är så stor nu! Han trivs så himla bra hos sin dagmatte! Jag skulle vilja visa honom hur busig han har blivit, hur glad han alltid är för att sen komma på mig själv att han inte bryr sig ett dugg om hunden han älskade mer än någonting annat. Men trots det så önska jag att han fick se vilken fin liten vovve han blivit, hur lydig han är och hur han alltid vill göra rätt! 
Det bästa han vet är att vara ute och framförallt att kasta pinne, det ser så roligt ut när den där pälsbollen springer och benen går så snabbt att de inte syns. Min älskade lilla charlan


Jag har öppnat mina ögon denna höst och insett vad man missar genom att välja en person, jag har aldrig varit starkare än nu. Det är så mycket som jag vill göra, så mycket som jag aldrig fått göra. Det är fortfarande en utmaning att göra saker jag blev förbjuden till men jag gör det för att jag vet att det stärker mig - han ska inte få kontrollera mig längre - aldrig någonsin igen! 
Jag har lärt mig att titta framåt och jag har en så bra känsla av 2015 att jag får pirr i magen när jag tänker på det, nu lägger vi 2014 bakom om! 

mitt nyårslöfte i år kommer vara att aldrig mer låta en människa styra mig, manipulera mig och framförallt bryta ner mig. 

Jag vill tacka er som stått vid min sida under 2014, ni som fått mig att kämpa och även ni som har gett mig motgångar i livet som jag aldrig trodde jag skulle klara av. Tack, jag hade aldrig blivit såhär stark utan er! 
Kan knappt vänta med vad 2015 har att erbjuda, nu kör vi ett år till! 
GOTT NYTT ÅR! 


Kommentera

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)


Webbplats


Kommentar