Handen i fickan fast jag bryr mig

Saknar redan Bråvalla 

Bråvalla dag tre

Vi fick chansen att stå längst fram på Maggio igår, så jävla grym är hon! Att Håkan Hellström kom in gjorde det mycket bättre. Det var det absolut bästa med Bråvalla. 

Men slutet är början

Jag vet själv att det går, jag har gjort det förut. 
Jag kommer lära mig att leva utan honom, vanan att ha han där hela tiden kommer försvinna. Jag måste bara ta en dag i taget. För varje dag är inte en dålig dag och det betyder inte att jag inte har ett bra liv för det. Han är speciell det är klart och jag vill inte tänka tanken att han kommer få någon annan att känna allt som jag har känt under det senaste året, men hur mycket vi än försökt så har det som hänt satt sina spår. Inte bara hos mig, utan hos honom också. 
Vi är människor helt enkelt och man klarar inte hur mycket som helst. 
Jag gör inte honom lycklig längre. Han kanske kommer träffa sin drömtjej och då tänker inte jag vara där och hindra honom, och samma sak gäller mig. 

Jag kan bara tacka honom för att jag fick spendera ett år av mitt liv med en sån fin människa som han faktiskt är. Jag älskar min prins, jag älskar honom såååå mycket. Men det är dags att släppa taget för bådas skull. 

Jag har så mycket att vara glad över, jag har mat på bordet och tak över huvudet. Mer än vad vad vissa personer har. Man kan inte få allting här i livet. Men jag måste faktiskt få in i mitt huvud att jag kommer bara vara tjugo än gång i livet och jag måste ta vara på det. Jag måste ta vara av varje liten sekund för jag har missat så mycket. Från 14 års ålder till 17. Så det är dags.

Slampa

Skulle vilja åka till Bråvalla för att starta en fight med dig, pengarna finns så vet inte riktigt vad som hindrar mig 

Hela min värld

Alla runtomkring mig är falska

.

Gråter mig till sömns inatt

Hur kan min kärlek avvisa mig? Hur kan min familj avvisa mig? 
Det var hans famn jag skulle få somna i inatt

-
Orkar inte

Hoppas man kommer över någon på två och en halv månad 

Borstat och pussat på min stjärna idag!

Axa går själv för tillfället då vala har fått en.senskada och totte och bläsir vaknar stona. Verkar inte som om axa lider så mycket av det, men tyckte lite synd om henne när jag var och hämtade Charlie däruppe så gick ut och borstade, pussade och kliade vilket hov uppskattade väldigt mycket. 
Saknar henne så otroligt mycket 
Yes!!!!
Som att gå runt och vänta på att explodera

Jag vet för mycket nu. Han har gjort för mycket som jag vet. 🌸

Charlan
Han är mitt liv, mitt allt och enda

För trotsallt så kommer han alltid vara killen som väljer att vara med mig, som alltid väljer att ligga i min säng och krama om mig tills jag somnar. Killen somm viskar i mitt öra hur mycket han älskar mig. För han kommer välja mig ovh ingen annan trotsallt. 

Är så trött att...

Jag inte orkar kämpa för min rätt att få högre betyg 

jag inte orkar göra klart de sista uppgiftera 

jag inte orkar leta klänning till skolavslutningen 

Jag bara vill äta